/

Företagsregister

Företagsregistret är ett redskap för att underlätta kontakter och samarbeten inom det lokala näringslivet. Syftet med registret är att visa företagarna vilka resurser och kompetenser som finns på hemmaplan men också att skapa förutsättningar för en snabb och bra dialog mellan kommun och företag.

I vårt företagsregister finns kontaktuppgifter till cirka 2300 aktiva företag i kommunen, allt från enskilda firmor till större aktiebolag.

Företagsregister

Du kan lägga in ditt eget företag i registret för Katrineholm.

Företag i Katrineholm

Sök efter företag i Företagsregister i Katrineholm Länk till annan webbplats.

Här registerar eller ändrar du dina företagsuppgifter Länk till annan webbplats.

Så här fungerar företagsregistret

I företagsregistret kan du som företagare kostnadsfritt synas på kommunens webbplats samt få information och inbjudningar. Med hjälp av företagsregistret kan du söka fram mer information om företagen i vår kommun.

Både sökning och registrering av företagsuppgifter är kostnadsfritt. Registret uppdateras regelbundet. Kolla gärna så att dina uppgifter stämmer.

Saknas ditt företag eller har vi fel uppgifter

Om företaget inte finns med i företagsregistret så kan det bero på att företaget inte har ett registrerat arbetsställe i Katrineholms kommun. Om ditt företag vill finnas med i företagsregistret för Katrineholms kommun och synas på den publika sidan så går du in på verksamt.se Länk till annan webbplats. och anmäler ytterligare ett arbetsställe (Katrineholm). Med arbetsställe avses varje adress, fastighet eller grupp av fastigheter där företaget bedriver varaktig verksamhet med minst en anställd på 20 timmar i veckan.

Ändra uppgifter om arbetsställe

Företaget kommer då med i vårt företagsregister och får också information och inbjudningar från kommunen.
Här kan du ändra uppgifter om arbetsställe - verksamt.se Länk till annan webbplats.

Är du ny som företagare?

Registrera dig gärna i vårt företagsregister.
Registrering av dina företagsuppgifter Länk till annan webbplats.