Lärplattformen It's learning

Itslearning är Viadidakts webbaserade lärplattform för elever som studerar inom vuxenutbildningen i Katrineholm och Vingåker.

It's learning är en webbaserad lärplattform. Där kan du kommunicera med din lärare, hitta dina uppgifter och lämna in uppgifter. (Om du studerar hos en annan skola, till exempel MoA lärcentrum, så får du information från den skolan om inloggningsuppgifter till deras lärplattform.)

Logga in

  1. Gå till viadidakt.itslearning.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  2. Om du inte har ett användarnamn och lösenord sedan tidigare, klicka på "Har du glömt ditt lösenord?länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster". Ange din e-postadress som du använde när du ansökte om dina kurser. Du får sedan ett e-postmeddelande från itslearning med en länk där du kan ändra ditt lösenord själv. När du har ditt användarnamn och lösenord fortsätter du på punkt 3.
  3. I fältet Användarnamn skriver du i det användarnamn du fått. I fältet Lösenord skriver du i det lösenord du fått.

Användarnamn är inte samma som ditt namn. Ditt användarnamn är vanligtvis två bokstäver följt av fyra siffror, men det finns undantag så det är inget konstigt om ditt användarnamn ser ut på ett annat sätt.

Startsida Itslearning